تاریخچهٔ بافت قالی (یا فرش) تا آنجا که دانسته شده است، به هزارهٔ پنجم و ششمِ پیش از میلاد در آسیای مرکزی برمیگردد. قالی ایرانی پازیریک، قدیمیترین قالیِ دستبافِ یافتهشدهٔ جهان است که در سیبری کشف شده و بافت ایران در دوران هخامنشیان است. قالیبافی در سدهٔ 10 میلادی به وسیلهٔ مورها به اسپانیا شناسانده شد. جنگهای صلیبی باعث شد تا قالیهای ترکی به اروپا برده شوند که در آنجا بیشتر از دیوارها آویزان میشد و یا بر روی میزها قرارمیگرفت؛ بنابراین، از آغاز آشناییِ اروپاییان با قالی، آنها به آن به دیدهٔ یک اثر هنری و نه یک زیراَنداز مینگریستند. پس از گسترش تجارت در سدهٔ 17، قالیهای ایرانی به شکل چشمگیری به اروپای غربی شناسانده شدند.
امروزه مراکز عمدهٔ تولید و بافت قالی، کشورهای ایران، پاکستان، هند، ترکیه، شمال آفریقا، منطقهٔ قفقاز، نپال، اسپانیا، ترکمنستان و تبت میباشند.
میز کنفرانس کد C48از جنس ملامینه است که آب در آن نفوذ نمی کند و خط نیز نمی افتد. تمامی لبه های این میز کنفرانس، با نوارهایی از جنس پی وی سی در حرارتی نزدیک به 200 درجه سانتیگراد توسط دستگاه های اتوماتیک پوشانده شده تا میز لب پر نشده و لبه های آن محفوظ بماند.
این میز کنفرانس 6 نفره محسوب می شود اما در دو سر میز نیز دو صندلی میتواند قرار بگیرد و یک کنفرانس 8 نفره با آن برگزار کرد. طول این میز دو متر و عرض آن 90 سانتیمتر است که به صورت بادامی شکل است و در کناره ها منحنی بسیار ملایمی دارد که آن را از یکنواختی و بی روحی بیرون آورده است.
استفاده از صفحه چند تکه که با قویترین اتصالات کانکتور به یکدیگر فیکس شده اند و قرار دادن مجموعه این صفحات بر روی سه عدد باکس به عنوان پایه، طرح و نمای خاصی به این محصول بخشیده است. در زیر قطعات صفحه اصلی، باندی به پهنای 15 سانتی متر در پیرامون میز قرار دارد که ضمن کمک به فیکس شدن بهتر صفحات به یکدیگر، نمای دارای ضخامت به صفحه میز می دهد.
انواع گلیم فرش
انواع گلیم فرش
انواع گلیم فرش
انواع گلیم فرش